nlc.hu
Sztárok

Tóth Dávid sokat gondol Csollány Szilveszterre

Tóth Dávid is imádkozik Csollány Szilveszterért: „Nem tudom elképzelni, hogy ne épüljön fel”

Jó barátok lettek az Exatlon alatt, Tóth Dávid nagyon aggódik az olimpiai bajnokért.

Két héttel ezelőtt került kórházba Csollány Szilveszter, aki elkapta a koronavírust. Az állapota súlyos, műtüdővel tartják életben, ami egy speciális eljárás. Az olimpiai bajnok tornász harcol az életéért, ám a család nem ad ki információkat, így nem lehet tudni, hogy hogy van most. Nem túlzás azt állítani, hogy egész ország szorít a felépüléséért, most Tóth Dávid beszélt arról, hogy mennyit gondol a barátjára. 

„Mindennap gondolok rá. Nagyon közel kerültünk egymáshoz. Nagyon fontos lett számomra és nem tudom elképzelni azt a lehetőséget, hogy esetleg ne épüljön fel. (…)Legutoljára december 2-án beszéltünk telefonon. Akkor már nem volt jól. Felesége is nagyon rosszul viseli ezt a helyzetet és direkt azért nem is hívom fel nap mint nap, hogy ne traktáljam még tovább. Szeretném biztosra mondani, hogy fel fog épülni mihamarabb, és lehetőségem lesz még jó sokat beszélni vele. Egy nélkülözhetetlen része lett Szilveszter az életemnek és remélem még hosszú ideig az is marad” – mondta a Nagy Ő.

tóth dávid

Tóth Dávid (Fotó: Instagram)

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top