nlc.hu
Sztárok

Tóth Dávid az Exatlon Hungary All Star-ban

Exatlon Hungary All Star: Tóth Dávidnak fájdalmas titkot kell megőriznie

Újabb versenyzők érkeztek az Exatlon All Star csapataiba, egy a Kihívókhoz, egy a Bajnokokhoz. Tóth Dávid a bajnokok csapatát erősíti.

Tóth Dávidnak hatalmas súly nehezedik a vállára az Exatlon All Star-ban: egyetlen szót sem szólhat ugyanis Csollány Szilveszter haláláról. Ez Dávid számára azért is lehet különösen fájdalmas, mert ő maga is remek kapcsolatot ápolt Csollány Szilveszterrel, továbbá két játékostársa, Kempf Zozo és Busa Gabi is közel álltak a tornászhoz  – írja a Blikk.

Tóth Dávid titka

Fotó: Sajtószoba

Tóth Dávid egyébként az olimpikon halálakor megható sorokkal búcsúzott a közösségi oldalán: „Felfoghatatlan, hogy elmentél, Szilas, ugyanis a mai napig csak azt a lehetőséget tudtam elképzelni, hogy felépülsz. Fiatalkorom ikonja vagy, felnőttként pedig barátok lettünk. Utoljára novemberben találkoztunk, beültünk ebédelni egyet, emlékszem, bolognait kértél. Nem akartad túlspilázni, nem úgy, mint amikor te sütöttél, főztél nekünk valami elképesztően finomat. A sok nagyszerű emlék és a végtelen jóindulat, kedvesség, ami eszembe jut, ha rád gondolok. Hihetetlen, hogy nem vagy többé. Rettenetesen fogsz hiányozni!”

(Nyitókép: Sajtószoba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top