nlc.hu
Sztárok

Tóth Dávid az Exatlon Hungary szereplőiről

Tóth Dávid elmondta, hogyan alakultak az exatlonos kapcsolatai

Az Exatlon Hungary idején már nagyon megszerették a nézők Tóth Dávidot, aki most arról mesél, milyen a viszonya a műsor szereplőinek.

Az olimpikont az utóbbi években több tévéműsorban is láthattuk, hamarosan pedig Tóth Dávid szívéért versengenek majd a nők A Nagy Ő című párkeresőben. Jelentkezőkből biztosan nem lesz hiány, hiszen a sportoló igazi közönségkedvenc volt a Dancing with the Starsban is, és a női rajongói már akkor üzenetekkel bombázták a közösségi oldalán. Ameddig a táncos műsorra gyakoroltak, Dávidot a partnernőjével is összeboronálták, Lissák Laurával csak mosolyogtak ezeken a pletykákon, amit a sportoló már rutinnal kezelt. Nem sokkal korábban ugyanis az Exatlon Hungary forgatásán szintén sokszor téma volt a szerelmi élete, akkor Kocsis Alexandrával látták volna együtt legszívesebben, majd Szabó Dorka neve is felmerült. Míg az előbbi miatt sem Dávid, sem Alexandra nem magyarázkodott, az utóbbinál a sportoló videóban reagált: „Nem gondolok ebbe a kapcsolatba többet, mint barátság. De a műsor alatt tényleg közel kerültünk egymáshoz, és támaszt tudtunk nyújtani egymásnak. Úgy gondolom, hogy később is fogjuk tartani a kapcsolatot. Bízom benne, hogy barátok maradunk”–  mondta Tóth a rajongók kérdésére.

Tóth Dávid elmondta, milyen a viszonya most az Exatlon Hungary többi versenyzőjével

Tóth Dávid elmondta, milyen a viszonya most az Exatlon Hungary többi versenyzőjével (Fotó: Sajtószoba)

A mai Mokkában az is kiderült, végül hogyan alakult Dávid és a többi exatlonos kapcsolata. 

“Azt kell mondjam, meglepően jó a kapcsolatunk, és mindenkivel tartom ezt a baráti kapcsolatot, ami nagyon szoros lett. Erre büszke vagyok, mert számomra az nem csak egy játék volt, hanem olyan út, amit együtt jártunk be a srácokkal, lányokkal. Eltelt már egy év, és még mindig megvan köztünk ez a szoros kapocs, ami úgy látszik, meg is marad. Sokan kérdezték amúgy, amikor vége lett a műsornak, hogy kivel alakult ki baráti kapcsolat, és akkor mindig azt mondtam, hogy figyelj, majd meglátjuk egy év múlva, és tessék, nagyon sok mindenkivel.” 

Hamarosan jön a Nagy Ő: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top