nlc.hu
Sztárok

Tóth Dávid a szerelemről, szakításokról és a Nagy Ő műsorról

Tóth Dávid elárulta, mire számíthatnak a szívéért versengő hölgyek

Az új Nagy Ő arról is vallott, hogyan szokott szakítani, illetve hányszor volt eddig szerelmes.

Mint arról beszámoltunk, Tóth Dávid kajakozó lesz az új Nagy Ő a TV2 visszatérő műsorában. A Life TV Ébredj velünk! adásában elárulta, azért vállalta el a műsorban való szereplést, mert egyrészt – szerinte – ez egy nagyon igényes és nagyon exkluzív párkereső műsor, másrészt nagyon jó lehetősége lesz arra, hogy megismerkedjen egyszerre több lánnyal.

Tóth Dávid

Tóth Dávid 3 éve szingli – Forrás: Life TV / Ébredj velünk!

Azon leszek, hogy teljes mértékben magamat adjam” – vallotta be Tóth Dávid. Arra a kérdésre, hogy milyen típusú lányokat keres, a következőket válaszolta: “Nekem nincs konkrét zsánerem. Sosem szerettem beskatulyázni, hogy én ezt a fajta típust szeretem kizárólag. Ha meglátom és beszélgetek egy adott hölggyel, akkor úgyis tudni fogom, hogy ő az, akit kerestem vagy nem“.

Az olimpiai ezüstérmes kajakos azt is elárulta, hogyan vet véget egy kapcsolatnak, ha az már nem működik: “Én konkrétan meg szoktam mondani, szerintem ez a legegyenesebb módja annak, hogy elköszönjünk egymástól. Fel kell vállalni, hogy ha már nem szeretnéd folytatni a másikkal“. 

Tóth Dávid arról is beszélt, hogy nem hisz a szerelem első látásban. “Lesz rá pár hetem, hogy jobban megismerjem a hölgyeket, és hogy ha több lányt is megkedvelek, akkor nehéz döntés előtt fogok állni. Biztos, hogy őrlődni fogok. Biztos, hogy nehéz lesz a döntés” – jelentette ki az új Nagy Ő, aki nagyon vágyik már a szerelemre és családalapításra. “Háromszor voltam már nagyon szerelmes, és szeretnék újra” – tette hozzá.

Olvass még Tóth Dávidról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top