nlc.hu
Sztárok

Visszatér A nagy Ő: Tóth Dávid keresi a szerelmet

Feléleszti a TV2 A nagy Őt: Tóth Dávid keresheti az élete párját

A Dancing with the Stars sármos versenyzőjével indítja újra a legendás műsort a TV2. Tóth Dávid lesz A nagy Ő.

Az 36 éves olimpiai ezüstérmes, világbajnok kajakozó már jó pár éve szingli, és az olyan műsoroknak köszönhetően, mint az Exatlon és a Dancing with the Stars, már azok is ismerik, akik egyáltalán nem követik a sportolói világ híreit. Tóth Dávid már jó pár éve szingli, és mi sem értjük ennek az okát, hiszen a nők odáig vannak érte: a korábbi műsorokban a nézők már meggyőződhettek arról, hogy pompás a felsőteste, sportos és tehetséges. A nagy Őben azonban a nézők egy egészen új és sokkal személyesebb oldaláról ismerhetik meg – írja a Blikk.

Hát nem sármos? Tóth Dávid pózol (fotó: Profimédia)

Hát nem sármos? Tóth Dávid pózol (Fotó: Profimédia)

A műsor promóját a TV2 már le is forgatta a sportolóval, és hamarosan elkezdődik a lehetséges randipartnerek válogatása. A csatorna egyelőre nem közölt arról információkat, mikor tervezik műsorra tűzni A nagy ő következő évadát. A The Bachelor című párkereső műsor magyar változatával először 2003-ban találkozhattak a nézők, és a műsor összesen három évadot élt meg. Akkoriban Noszály Sándor, Molnár Anikó és Gyursánszky Gábor kereste az igazit.

Olvasnál még Tóth Dávidról?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top