nlc.hu
Sztárok

Exatlon: Tóth Dávid teljesítménye

Exatlon All Star: Tóth Dávid egyre jobb teljesítményt nyújt, de még nem elégedett

Tóth Dávid kezdi felvenni a ritmust.

Nagy izgalmakat tartogatott az Exatlon All Star csütörtöki adása: a Bajnokok nagy fölénnyel győzték le a Kihívókat, így az is kiderült, hogy Tóth Janka mellett a másik biztos párbajozó Salander Dorina lesz. A Bajnokok versenyzője, Tóth Dávid kezd belerázódni a versenybe, egyre jobb teljesítményt nyújt, még Nagy Danit is sikerült legyőznie. Vele beszélgettünk.

tóth dávid

Tóth Dávid és Nagy Réka (Fotó: TV2)

Egyre több pontot hozol, a második végjátékon Nagy Danit is sikerült megverned. Hogy érzed, sikerült belerázódni a játékba?

Úgy érzem, hogy teljesen még nem sikerült elkapnom a ritmust, de nyilván nagyon örülök, hogy sikerült Nagy Danit megvernem, mert szerintem ő az egyik legerősebb versenyző a Kihívóknál.

Ki az, aki a legtöbbet segít neked abban, hogy felvedd a ritmust?

Nagyon sokat segítenek a csapattársaim, de nem csupán a régiek, hanem az újonnan megismert versenyzők is, legyen szó akár Dannyről vagy Krisztiánról. Közös gyakorlások is vannak, de talán a tanácsok, a közös átbeszélések a leghasznosabbak.

Mi az, amin még javítanod kell?

Leginkább azon kell javítanom, hogy a pálya végén, az ügyességi során higgadt tudjak maradni, és úgy oldjam meg a feladatot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top