nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbi esett ki A Konyhafőnök VIP-ből

Schobert Norbi esett ki A Konyhafőnök VIP-ből, így reagált

A fitneszguru hősiesen küzdött, de a finisben búcsúzott a versenytől.

Schobert Norbi a győzelemre utazott, de nem sokkal a verseny vége előtt búcsúznia kellett. Nem csalódott, sokat tanult, de azért még főzött volna párszor A Konyhafőnök VIP-ben.

„Büszke vagyok magamra, hogy idáig jutottam. Szerintem itt kiesni már nem kudarc. Persze, örültem volna, ha az én nevem hangzik el a legvégén, el tudtam volna magamat képzelni a fináléban. Az elején az volt a célom, hogy megszerezzem a séfkabátot, ez pedig sikerült, és úgy érzem, ezzel olyan, mintha a szakács szakmát is megszereztem volna. Olyan érzés ez nekem, mintha egy diplomát kaptam volna. A legjobb hatba bekerült versenytársak mind megérdemelnék a győzelmet. Az biztos, hogy nem hagyom abba a főzést, a séfem, Rácz Jenő elismerő szavai pedig nagyon meghatóak voltak. Megdicsért, hogy kemény fából faragtak, és hogy bármiből képes vagyok felállni. Jólesett, hogy büszke rám, és én is az vagyok magamra, végül is egy stroke után folytatni tudtam a műsort” – mondta a Blikknek Schobert Norbi, aki a sztrókja után tért vissza a versenybe.

schobert norbi

Norbi esett ki (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top