nlc.hu
Sztárok

Vastag Tomi és karácsonyi csúnya pulcsik

Vastag Tomi rajong a karácsonyi csúnya pulcsikért: ,,Ápol és eltakar”

Az énekes imádja a mostanában igen divatos ruhadarabot.

Hatalmas rénszarvasok, ízléstelen hóemberek és gigantikus hópelyhek – mindez egy mindenféle színben pompázó pulóveren? A karácsonyi csúnya pulcsik rajongóinak száma évről-évre nő, ezt a tábort erősíti Vastag Tomi is. Az énekes az elmúlt években azért is előnyben részesítette a darabot, mert ahogy ő fogalmazott „ápol és eltakar”, de mivel nemrég 17 kilót fogyott, idén csak poénból viseli majd őket. 

Egész gyűjtemény csúnya pulcsival rendelkezik Vastag Tomi. Az énekes kedvence egy hópelyhes darab, ami a gyermekkora karácsonyaira emlékezteti őt. „A karácsony számomra a csúnya pulcsik időszaka, rengeteg van belőle, akárhány rokonhoz megyünk, mindig másikat veszek fel. Alapvetően eddig azért szerettem ezeket a ruhadarabokat, mert a jó vastag anyag és a bő fazon ápol és eltakar, hiszen az is hozzátartozik a karácsonyhoz, hogy a család nem csak a szeretetet, hanem az evés ünnepét is tartja ilyenkor, úgyhogy a kilók csak úgy ugrálnak az emberre. De idén szerencsére egy nemzetközi kutatásokon alapuló módszer segítségével leadtam az eddig felszedett kilókat, így rendeltem is néhány mondhatni különlegesen giccses darabot, XL és XXL helyett újra M-es méretben. Ezek végre jól is állnak, már amennyire egy ilyen pulcsiról ez elmondható. Ráadásul az ünnepi falatokról sem kell lemondanom, pusztán kevesebbet eszem, mert ez a módszer drasztikusan csökkentette az étvágyamat az éhségközpontom blokkolásával. A kedvenc csúnya pulcsimon hópelyhek vannak, hiszen nincs is jobb dolog, mint mikor egy forrócsokival a kezedben kinézel az ablakon és látod, hogy nagy pelyhekben hull a hó, de sajnos ilyen utoljára gyerekkoromban fordult elő” – mesélte Tamás aki régi emlékeket is felidézett.

vastag_tomi_karácsony

Vastag Tomi imádja a csúnya pulcsikat (Fotó: Vastag Tomi)

„Érdekes dolog, hogy ha az embernek gyerekei vannak, a saját gyerekkori karácsonyok is megelevenednek, csak más szerepkörből nézve. Igyekszem azokat az értékeket visszaadni, amiket én kaptam a szüleimtől, és azokat a hagyományokat folytatni. A gyerekekkel ugyanúgy mi is kipróbáljuk az új játékokat, aztán ugyanúgy jön az, hogy valami 5 perccel később eltörik és már sírás van, ahogy az nálunk is volt. Látom magam, hogy az évek alatt hogyan válok a saját édesapámmá bizonyos gesztusokban, mozdulatokban. Azok a mondatok, amiket ő mondott gyerekkoromban, most mind értelmet nyernek. Most sem az ajándék a lényeg, azt élvezem az ünnepben a legjobban, hogy együtt vagyunk, senki sem rohan sehová” – tette hozzá Tomi, aki a testvérével pont emiatt nem vesznek komolyabb ajándékot egymásnak.

MIT CSINÁL EGY HÉTKÖZNAPJÁN EGY MAGYAR SZTÁR?

KÖVESD A STREAMET ITT AZ NLC-N!
MEGNÉZEM

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top