nlc.hu
Sztárok

Férfi zsűritagok szettjei

A nők mellett a férfi zsűritagok is kitettek magukért – Bereczki Zoltán, Majka és Pápai Joci legtrendibb szettjei

Számos sikerprodukciót láthattunk idén. A női zsűritagok tündöklése mellett a férfi outfitekről se feledkezzünk meg!
Férfi zsűritagok szettjei

Bereczki Zoltán

Bereczki Zoltán Hajdú Péter Frizbi című műsorában mesélte el korábban, hogy a legjobb pillanatban kapott állást a Life TV-nél, valamint a Dancing with the Starsban való zsűrizést pedig csúcsgázsiért vállalta el, mivel üres volt a családi kassza, a színész és családja a pandémia alatt felélte tartalékait.

Bereczki szemmel láthatóan imádta a feladatot, de amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy remek szettekben zsűrizett:

Megnézem
Összes kép (4)

Majka

Majka sosem volt unalmas karakter, az öltözködésben is szereti a különleges, olykor meghökkentő darabokat. A Sztárban sztár leszek! adásaiban sem hazudtolta meg magát.

Majka extavagáns szettjei
Megnézem
Összes kép (3)

Pápai Joci

Pápai Joci zakóival, mintás ingeivel hívta fel magára a figyelmet.

Pápai Joci szettjei
Megnézem
Összes kép (2)

Az előadó idén szeptemberben ünnepelte a 40. születésnapját, de elmondása szerint sokáig nem nőtt be a feje lágya. „Velem valami történt a harmincadik születésnapom után. Ott valami történt, és bízom benne, hogy azóta jobb férj is vagyok. Nagyon máshogyan éltem meg a lányom születését huszonévesen, és a fiamét túl a harmincon. Nagy bulizó volt fiatalon, ez szerintem összeköthető Majoros Petivel, mert a huszonéves korunkban hat évig együtt hakniztunk, ott pedig volt történés, rendesen” – magyarázta Pápai, akinek lánya ma már 16 éves kamasz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top