nlc.hu
Sztárok

Bereczki Zoli a megújult DWTS-zsűriről

Bereczki Zoli szerint ez lesz minden idők legjobb Dancing with the Stars zsűrije

Az egyik új zsűritársától még ő is retteg.

Mint arról beszámoltunk, megújult a Dancing with the Stars zsűrije. Az újonnan érkező ítészeket Bereczki Zoltán véleményezte a Mokkában.

DWTS-zsűri

A Dancing with the Stars új zsűrije: (b-j) Juronics Tamás, Szente Vajk, Ördög Nóra és Bereczki Zoltán – Fotó: TV2

Nyilván más szempontokból kritikusabbak, de én azt érzem, hogy egy picit megnyugodhatok ebben a szerepkörben (Bereczki Zoli ugyanis folyamatosan megkapta azt, hogy ő a legkritikusabb zsűritag – szerk.) vagy legalábbis egyetértés lesz köztünk. A Juronics Tamásnál – azt hiszem – ebből a szempontból elismertebb és főleg kritikusabb nincs. Ha zsűri vagy, akkor is rettegsz tőle. (…) Elképesztően jól tud fogalmazni, annyira esszenciálisan, minden kertelés nélkül lerakja azt az egy mondatot, amit kell. Nagyon más irányból tudja megfogalmazni. Hál’Istennek, nagyon hasonlóan gondolkodunk. (…) Ez minden idők legjobb zsűrije lesz” – fogalmazott.

Arra a kérdésre, hogy érzi a mezőnyt, a következőket mondta el Bereczki Zoli: “Nagyon izgalmasak a párosok, de én ilyenkor szándékosan távol tartom magam, hogy elkezdjek előre fogalmazni, mert az első adás pont arra jó, hogy összerázódjanak, mert ilyenkor még mindenki nagyon izgul. Nekünk is, hogy felmérjük: kiben mi van, és nekik is, hogy megismerjék egymást.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top