nlc.hu
Sztárok

Sorozatban tért vissza Fehér Anna és Deutsch Anita

Nagy visszatérések 2021-ben: Fehér Anna és Deutsch Anita is újra tévésorozatban forgat

Hosszú évek után két népszerű színésznő is idén tért vissza a képernyőre, ráadásul mindketten napi sorozatban.

Nagy meglepetés érte idén a TV2 sorozatrajongó nézőit: a csatorna két szappanoperájában is olyan ex-sorozatsztárok tűntek fel, akik hosszú ideje nem forgattak már. 

Deutsch Anita és Fehér Anna

Deutsch Anita (b) és Fehér Anna (j) is nagy visszatérőnek számít – Kép: nlc-montázs, Fotók forrása: Sajtószoba

Fehér Annát utoljára a Szomszédok című teleregényben láthattuk (Alma, a pincérnő szerepében). A 63 éves színésznő több mint 20 év után állt újra kamera elé, a Mintaapák 3. évadának kedvéért. A TV2 napi sorozatában Kamarás Iván anyósát alakítja. ..Az elmúlt években rengeteget változott a technikai része is egy ilyen sorozatnak. (…) Nagyon meglepett a profizmus és a fegyelmezettség, ahogyan a stáb dolgozik. (…) Rendkívül összeszokott a csapat, akikhez jó volt csatlakozni az új évadban” – vallotta be Fehér Anna, aki az elmúlt években főleg film-, szinkron- és színházi szerepeket vállalt.

Fehér Anna

Jelenet a Mintaapákból: Fehér Anna (b), Mucsi Zoltán (k) és Kamarás Iván (j) – Fotó: Sajtószoba

Deutsch Anita utoljára a Barátok köztben volt képernyőn 14 évvel ezelőtt, idén azonban visszatért, ráadásul egy újabb szappanoperában: elvállalt egy szerepet a Jóban Rosszban című sorozatban. A Fodor Zsófit alakító színésznő – akinek három férfi is udvarolni kezd – elárulta, ugyan jó ideje nem forgatott, erre a lehetőségre azonnal igent mondott, mert bár a színpadon rengeteg különböző karaktert alakított, a képernyőről a távolságtartó, kissé rideg Szilágyi Andreaként (őt alakította 6 éven át a Barátok köztben) ismerik. Elmondása szerint nagyon jól érezte magát a forgatáson.

Olvass még sorozatsztárokról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top