nlc.hu
Sztárok

ByeAlex megvédte Puskás Petit a támadástól

ByeAlex is becsatlakozott Bakács Tibor és Puskás Peti vitájába

ByeAlex nem gondolja úgy, hogy az egykori Megasztár zsűritagtól szerencsés lépés volt, amikor elkezdte kritizálni Puskást annak tévés sikerei miatt. Azt is elmondta, szerinte hogyan változtak előnyükre az elmúlt időszakban a tehetségkutató műsorok.
ByeAlex

A Partizánban vendégeskedett nemrég Bakács Tibor, aki a műsor egy pontján elmondta, hogy szerinte tévedtek Puskás Petivel kapcsolatban, mert ők előadóművészeket kerestek, belőle pedig ilyen televíziós figura lett, ráadásul azt is megkapta Bakácstól, hogy nincs személyisége. A kritika természetesen nem maradt válasz nélkül, Puskás még a jó öreg szalámilopós sztorit is bevetette Bakács ellenében, és azt hittük, ezzel egyszer és mindenkorra vége is a dolognak, de nem, mert most ByeAlex is úgy gondolta, van néhány gondolata a témában – vette észre a 24.hu.

A zsinórban háromszor nyertes X-Faktor-mentor elmondta, hogy Bakácsot „okos faszinak” tartja, de úgy gondolja, hogy Puskással kapcsolatban téved, hiszen ő azok közé tartozik, aki a Biebersszel sokat tett azért, hogy megszűnjenek a koncertszervezők és a fesztiválok előítéletei azokkal az előadókkal kapcsolatban, akik tehetségkutató műsorokból érkeztek. Elmondása szerint a Kedvesem sikere után két-három évig csak afféle tévés figuraként tartották őt számon, akiknek nincs közönsége, és sokat kellett dolgoznia annak bizonyításán, hogy ez nem így van, és a muzsikája valóban érdekli az embereket. Ebben pedig nagy szerepe volt Puskásnak is, aki a Biebersszel már előtte át tudta törni ezt a határt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top