nlc.hu
Sztárok

Idén mutatták meg először a párjukat

Nagy leleplezések 2021-ben: sztárok, akik először mutatták meg a párjukat

Először tettek közzé közös fotót a szerelmükkel.

Stohl Luca, Kajdi Csaba és Kocsis Tibor egyaránt nagyon védi a magánéletét. Idén azonban mindhármuk esetében megtörtént, amire eddig nem volt példa: nemcsak nyilatkoztak a párjukról, hanem meg is mutatták.

Kocsis Tibor, Stohl Luca és Kajdi Csaba is leleplezte 2021-ben a szerelmét - Kép: nlc-montázs, Fotók forrása: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu 

Kocsis Tibor, Stohl Luca és Kajdi Csaba is leleplezte 2021-ben a szerelmét – Kép: nlc-montázs, Fotók forrása: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu 

Kajdi Csaba idén nyáron Franciaországban nyaralt, a vakációja alatt pedig először posztolt közös fotót a párjával. Születésnapján ugyanis azzal lepte meg az Insta-követőit, hogy bemutatta nekik a barátját, Dávidot. “Eddig sem volt titok, a kapcsolatunk, csak szerettem volna megóvni a nyilvánosságtól, de szerencsére nem kell! Na, de akkor jöjjön néhány pupos kép az első közös nyaralásunkról!” – írta a képekhez a modellügynökség-tulajdonos.

Stohl Luca szeptember elején ment férjhez a párjának, akivel már 7 és fél éve együtt van. A műsorvezető eddig még sosem posztolt olyan közös képet a szerelmével, amint látszik a férfi arca, sőt még a nevét sem árulta el. A nyilvánosság előtt csak B-nek hívja a kedvesét. Stohl András legidősebb lánya azonban az esküvője apropójából kivételt tett: egy olyan közös fotót is feltöltött a közösségi oldalára, amin végre látszik a szerelme arca is. Férje nevét azonban továbbra is titok övezi.

Kocsis Tibor már évek óta boldog párkapcsolatban él egy férfival, az énekes azonban csak idén árulta el, hogy meleg. A 2011-es X-Faktor győztese most, 40 évesen vállalta fel önmagát a nyilvánosság előtt, mert elege lett a több évtizednyi titkolózásból. Régóta szeretett volna már olyan életet élni, mint bárki más. A coming-outja után pedig megkönnyebbült, hogy nem kell tovább titkolóznia. “Egy férfival élek együtt… Szerelemben, boldogságban és egy teljesen átlagos párkapcsolatban” – vallotta be az Elviszlek magammal című műsorban  Kocsis Tibor, aki azóta a párját is megmutatta a közösségi oldalán, akivel bár több közös képe is volt, sokan nem tudták, hogy egy barátról vagy a szerelméről van szó.

Friss sztárszerelmek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top