3 magyar celeb, akire hosszú idő után idén végre rátalált a szerelem

F.C. | 2021. December 31.
Sokat vártak a Nagy Ő-re, de most már szerelmesek és boldogok.

Gáspár Evelin, Molnár Anikó és Baronits Gábor életébe is idén érkezett meg a szerelem. Kire egy reality-műsorban, kire a civil életben talált rá a szerelem, de a lényeg, hogy szakítások, csalódások, hosszadalmas párkeresések után végre úsznak a boldogságban.

Teljesen váratlanul robbant be a Baronits Gábor, Gáspár Evelin és Molnár Anikó életébe a szerelem idén – Kép: nlc-montázs, Képek forrása: (b): Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu; (k): Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub; (j): TV2 / Tények Plusz – videó

Gáspár Evelinre idén nyáron talált rá a szerelem, és már a szüleinek is bemutatta új párját. “Már nem ismerkedem, mert már megtalált a Nagy Ő. Megtalált engem a szerelem” – árulta el a Survivor-ben is bizonyító híresség Lilu beszélgetős műsorában, pironkodva hozzátéve: szerelmes és nagyon boldog. “Apuék is szeretik őt. Nagyon kedvelik őt” – mesélte új kedveséről Gáspár Evelin, akinek az előző párkapcsolata botrányos körülmények között ért véget.

Nyár óta úszik a boldogságban Gáspár Evelin – Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Molnár Anikó magánélete is révbe ért idén. Hosszú idő után újra rátalált a szerelem az egykori Nagy Ő-re, akinek a szívét egy civil férfi ejtette rabul. A sminktetoválóként dolgozó Molnár Anikó boldogabb, mint valaha. “Nem szeretne az újságban szerepelni, és én is szeretnék vigyázni erre a kapcsolatra. Sokszor megégettem már magam, ezért megtartjuk magunknak a boldogságunkat” – nyilatkozta szűkszavúan a friss párkapcsolatáról.

Molnár Anikó újra szerelmes – Forrás: TV2 / Mokka – videó

A jó ideje szingli Baronits Gábor a Totem forgatásán jött össze a fitnesz és bikini modell versenyző Oczella Eszterrel. A 27 éves egykori szépségkirálynő és a 32 éves színész ugyanabban a csapatban versenyeztek a kaland-reality-ben, és úgy tűnik, ez összehozta őket. A hosszú és fárasztó forgatások megalapozták a kapcsolatukat. Azzal buktatták le magukat a közösségi oldalaikon, hogy külön-külön ugyan, de ugyanarról a helyszínről posztoltak augusztusban. Egy hónapra rá azonban már nyíltan felvállalták a kapcsolatukat: mindketten a saját közösségi oldalukon egy-egy közös képet posztoltak, így “jelentve be”, hogy egy párt alkotnak.

Baronits Gábor és Oczella Eszter a Totem forgatása során talált egymásra – Kép: nlc-montázs, Fotók: Sajtószoba

Még több szerelmes sztár az nlc-n:

Exit mobile version