nlc.hu
Sztárok

Ismét szerelmes Gáspár Evelin

Gáspár Evelinre rátalált a szerelem: “Megtalált a Nagy Ő”

Szüleinek is bemutatta már a párját, akit Győzikéék is nagyon megkedveltek.

Gáspár Evelin Lilu beszélgetős műsorában árulta el, mostanában nem is jár már randizni, mivel a nyáron rátalált a szerelem – írja a Bors.

Gáspár Evelin

Gáspár Evelin legutóbbi párkapcsolata botrányos körülmények között ért véget – Fotó: Sajtóklub

Lilunak arra a kérdésére, hogy “nagy randizós vagy-e?”, a Survivor-ben is bizonyító celeb kikotyogta, hogy már nem, mivel szerelmes. “Már nem ismerkedem, mert már megtalált a Nagy Ő. Megtalált engem a szerelem. Úgy érzem. Most így elvagyok” – vallotta be.

Szerelmes vagy?” – kérdezett rá Lilu, mire Gáspár Evelin pironkodva bevallotta, hogy igen. Elmondása szerint nyár óta szerelmes és nagyon boldog. “Apuék is szeretik őt. Nagyon kedvelik őt. Hál’ istennek. Ez nagyon fontos, mert én családcentrikus ember vagyok. Fontos, hogy a szüleimmel is meglegyen az a kémia, mint velem, mert nyilvánvalóan, ha hosszútávra gondolkodik az ember, akkor a család egy csomag, amit viszel magaddal, meg ő is hoz egy csomagot, ugyan nyilván az ő családját, ott is fontos, hogy engem kedveljenek, meg elfogadjanak” – mesélte Győzike nagyobbik lánya, hozzátéve: a párja nagyon jól kijön a szüleivel.

Olvass még Gáspár Evelinről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top