nlc.hu
Sztárok

Magyar sztárok befutott gyerekei

Magyar sztárok befutott gyerekei: sokszor komoly teher ismert szülők gyerekének lenni

Nagy az elvárás azok felé, akiknek szülei ismert emberek. A következő sztárcsemeték sikeresen megoldották a feladatot, és ma már ők is legalább annyira népszerűek, mint szüleik.

Nem egyszerű úgy érvényesülni, ha mindkét szülő vagy legalább az egyik ismert ember. Sztárcsemeték vallottak vívódásaikról.

Miller Dávid

Miller Dávid számos hazai, és külföldi produkcióban kapott lehetőséget, jelenleg az X-Faktor 10. évadának műsorvezetője. Ullmann Mónika és Miller Zoltán fia azonban komoly csatákat vívott, elsősorban önmagával.

Miller Dávid az X-faktorban

(Fotó: Sajtóklub)

„Az utam indulásakor erőteljesen küzdöttem azért, hogy önmagamért ismerjenek el, és ne azért, mert a szüleim, nagyszüleim vagy dédszüleim csináltak valamit. Rájöttem, hogy csak magamat helyeztem nyomás alá, mert a családom soha nem rakott rám semmilyen kényszert” – vallotta be Miller Dávid.

Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófia

Tarján Zsófi régebben versenyzett az édesanyjával, de mára már rájött, hogy ennek semmi értelme. “Nem egyszerű feladat Hernádi Judit gyerekének lenni. Ha versenyre kelnék vele, hogy kinek hosszabb a lába, ki a nagyobb színésznő, nem jutnék túl messzire… Ő másképp jó nő, mint én vagyok. De ma már nem versenyzek vele. 18 éves koromig ez így volt, de már lecsengett. Ő mindig is csak saját magának akart megfelelni, épp ezért roppant önazonos és magabiztos. Ez vonzó tulajdonság mások számára. Én bizonytalanabb voltam az élet sok területén. Állandó kétségeim voltak: vajon azért szeretnek, mert az vagyok, aki, vagy azért, mert én vagyok Hernádi Judit lánya” – emlékezett vissza Tarján Zsófi, aki azóta már rájött, hogy azért szeretik, mert ő a Honeybeast énekesnője, és nem azért, mert van egy híres anyukája.

Sztárszülők és gyerekeik

(Fotó: Olajos Piroska/smagpix)

Wossala Rozina

Kánya Kata és Wossala Rozina kapcsolata igazán példaértékű. De amíg édesanyja a színészmesterségben, addig Rozina a vendéglátásban találta meg az útját, nem kis sikerrel, hiszen évek óta saját éttermét vezeti Budapest egyik frekventált kerületében, emellett pedig gyakran láthatjuk a televízióban is szerepelni.

(Nyitókép: Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top