nlc.hu
Sztárok

Molnár Nini élete

Ki valójában Molnár Nini?

Molnár Nikoletta Anna, művésznevén Molnár Nini mégcsak 30 éves, de az egész világot meghódította.

Molnár Nini 1991-ben született, édesapja közgazdász. Tanulmányait az Egyesült Királyságban végezte, üzletmenedzsmentet és nemzetközi marketinget tanult.

14 éves korában kezdett el modellkedni, bejárta New Yorkot és Milánót.  Ekkor ismerte meg közelebbről a divatvilágot.

Szakmai debütálása 2015 októberében történt, amikor bemutatta saját tervezésű Pombag nevű mongóliai bárányszőr táskáját. Rövid időn belül nagy népszerűségre tett szert, kollekciói Londonban, New Yorkban, és Kijevben is elérhetőek. 2017-ben alapította meg saját cégét, ami táskafélék, és szíjazat gyártásával foglalkozik. Szintén ez évben kollaborált a hazai Dorko márkával, és hozták létre DRK X NINI MOLNAR kollekciót, illetve Éder Krisztián énekes-fotóssal a Handbag Stories kampányt.

2020 márciusában a Viasat 3 bejelentette, hogy a Feleségek luxuskivitelben című magyar reality-műsor harmadik évadának új főszereplője lett a tehetséges üzletasszony, aki Csősz Boglárkával egyáltalán nem jött ki.

Molnár Nini karrierje

Molnár Nini mindig extradivatos (Fotó: Schumy Csaba/smagpix)

Molnár Nini táskalopással vádolta meg Csősz Bogi stylistját, Mihályi Parist. Az ügy lehet, hogy a bíróságon ér véget, mivel Csősz Bogi nem hagyta a dolgot annyiban – írta a Blikk.

„Nini elvetette a sulykot, és ha nem kér nyilvánosan bocsánatot, az ügynek jogi következményei lesznek. Azontúl, hogy megsértette Parist, beárnyékolta a szakmai hírnevét, százakat vezetett félre. (…) Ráadásul Paris nem is közszereplő, hanem egy szakember, akinek a munkáját is befolyásolja, egy ilyen ’vicc” – mondta korábban Csősz Bogi.

Idén Nini az RTL nagysikerű műsorában, A Konyhafőnök VIP-ben tűnt fel, de viszonylag hamar véget ért számára a verseny.

Molnár Nini élete

Fotó: Sajtóklub

Nehezen talál párt magának

„…nagyon sokan tartanak tőlem, mert egy karakán nő vagyok, egy üzletasszony, aki felépített egy külföldön is ismert brandet, és ez rémisztő lehet. Egy olyan férfi nem is tud őszintén közeledni hozzám, aki nincs rendben saját magával, avagy nincs mögötte komoly karrier. Ez elég sok nehézséget okozhat. Az első show után rengeteg olyan pasi volt, aki a hírnév miatt próbált behálózni. Sőt, olyan is volt, aki azt mondta, nem zavarja, ha szerepelnie kellene, de nekem ez no go, intő jel, mert egy komoly férfi nem való egy ilyen műsorba, ez szerintem a lányok játszótere” – nyilatkozta korábban a Blikknek Nini, aki azt is elárulta, hogy jelenleg nem magányos.

(Nyitókép: Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top