nlc.hu
Sztárok

Farkasházi Réka visszatér a képernyőre

Farkasházi Réka ebben a sorozatban tér vissza a képernyőre

A színésznő hosszú idő után tűnik fel egy szériában.

Farkasházi Réka a Keresztanyu első évadának végén feltűnt egyszer, ám akkor csak epizódszerepet kapott. Mint kiderült, a Barátok közt egykori színésznője a ma induló 3. évadban már állandó szereplő lesz, Mirjana Sukorov „Mira” karakterét alakítja – írja a Sorozatwiki. 

„Azért is nagyon boldog voltam, hogy megkaptam ezt a szerepet, mert amikor a Barátok közt végén visszatérhettem pár epizódra forgatni, illetve amikor A Tanár stábjával dolgoztam, mindkét esetben azt éreztem, hogy ez az én világom! Sorozatban játszani. Én ugyanis ebben nőttem fel és nagyon vágytam vissza ebbe a közegbe. Pont ezért nagyon hálás vagyok Hámori Barbarának, szó szerint azt mondtam neki, hogy visszahozott az életbe! Amikor pedig elkezdtem dolgozni a Keresztanyuban, akkor azt is éreztem, hogy ez az a munka, amit én nagyon szeretek! A szereplők és a stáb is nagyon kedves volt velem. Most már csak azért izgulok, hogy a nézők is jól fogadjanak” – mondta a színésznő a lapnak.

farkasházi réka

Farkasházi Réka (Fotó: Smagpictures)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top