nlc.hu
Sztárok

Harsányi Levente visszatér az éterbe

Harsányi Levente visszatér az éterbe, indul a Sportrádió

Január 17-én új rádióállomás szólal meg Budapesten és környékén.

A Sportrádió műsorvezető gárdája olyan kitűnő újságírókból, rádiósokból, a sportban is jól ismert és közkedvelt egyéniségekből áll, mint a – többek között a Formula-1 hangjaként – országos népszerűségre szert tevő Szujó Zoltán, a több rádióállomásnál is a hallgatók kedvencévé vált Szegő Tibor, a rádiósként is rutinos és kedvelt Harsányi Levente, akitől pár hónappal ezelőtt köszönt el a Petőfi Rádió.

harsányi levente

Harsányi Levente visszatér az éterbe (Fotó: Sportrádió)

 Csatlakozik továbbá a csapathoz mások mellett az olimpiai bajnok Risztov Éva, valamint az ugyancsak korábbi olimpiai résztvevő, televíziós és rádiós műsorvezetőként egyaránt sikeres Csisztu Zsuzsa, a Mandiner sportrovatvezetője. Egy igazi sportrádiós legenda is érkezik, Török László, valamint a megannyi nagyszerű közvetítéséről is ismert Lantos Gábor, az Origo sportrovatvezetője is.

„Az alapítókkal, szerkesztőkkel hiszünk abban, hogy a sport maga az élet, és a nagy bajnokok, világraszóló magyar sikerek példája, üzenete mindenkit megérint” – mondta el Szöllősi György, a Magyar Sportújságírók Szövetsége elnöke, a Nemzeti Sport főszerkesztője, a Sportrádió tulajdonosa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top