nlc.hu
Sztárok

Távozik Harsányi Levente a Petőfi Rádiótól

Megválik Harsányi Leventétől és számos régi arctól a Petőfi Rádió

Újít a rádió, lecseréli a régi arcokat.

Megújul a Petőfi Rádió,  ami néhány régi kolléga távozását is jelenti: Péczeli Dóra, Harsányi Levente, Bikfalvi Tamás, Patkó Béla, Iller Bálint és Boros Csaba hangját nem hallhatjuk ezentúl. Helyüket új arcok veszik át, november 3-án a megújult reggeli műsorban hajnali öttől már Varga Gergővel találkozhatnak a hallgatók, majd hat órától Bekker Dávid szólal meg a Petőfi új otthonából, az A38 Hajóról – írja a petofilive.hu.

Péczeli Dóra, akit eddig napközben hallhattunk, a Facebook-oldalán meg is köszönte a rádiónál töltött éveket:

„Lezárult számomra egy hosszú fejezet a mai nappal. Hálás vagyok mindenkinek, akivel az elmúlt 13 évben (hosszabb vagy rövidebb időre) összekapcsolódtunk az éterben, a Petőfin!” – írta közösségi oldalán a műsorvezető. 

Megválik Harsányi Leventétől a Petőfi Rádió

Fotó: MTVA / Zih Zsolt

Az új arcokról Béli Ádám csatornaigazgató a következőt nyilatkozta:

„Vannak, akik szuper munkahelyeket hagytak maguk mögött, például Dominik Zsolt, aki jelenleg a Petőfi Rádió vezető szerkesztője, vagy Faragó Janka, aki a Sláger FM-ről érkezett. És vannak, akik kész életeket hagytak maguk mögött: Varga Gergő, aki a rádió hajnali, ébresztő műsorát vezeti, Szegedről érkezett hozzánk, Bekker Dávid, a reggeli műsor főszereplője Kaposvárról, Szikora Tamás pedig Nyíregyházáról jött Budapestre, hogy esténként a legkiválóbb mixeket prezentálja majd a hallgatóinknak. Habóczki Máté a kisgyermeke mellől tért vissza mikrofon elé. Nagy Natasát Szentendréről igazoltuk, Kisbali Bencét a NextFm-től, Fekete Lacit a Kossuthról. Mencseli Dóri pedig hosszú évek petőfis szerkesztői munkája után ül mikrofon elé. Szóval tuti a csapat – és a sok fiatal mellett azért a harcedzett korosztály is képviselteti magát és támogat minket.”

Harsányi Levente még nem reagált a hírre.

Még több cikk Harsányi Leventéről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top