TV-sztárok

Először beszél az abortuszokról Harsányi Levente

Az 50 éves műsorvezetőnek több, fiatalkori kapcsolatából is születhetett volna gyereke.

Harsányi Levente 2017 őszén költözött külön gyermekei édesanyjától, és fél év múlva ismerte meg nagy szerelmét, azonban a boldogságnak nemrég vége lett. A kétgyermekes tévés nehezen dolgozta fel a szakítást – írja a legfrissebb Story magazin. „Épp léptem volna a kapcsolatunk teljes felvállalása felé, de a kedvesem már nem várta meg, elfogyott a türelme” – árulta el a műsorvezető, akinek fiatalkorában jöttek-mentek a barátnők, több akkori kapcsolatából is születhetett volna gyereke.

Harsányi Levente

Harsányi Levente 38 évesen lett először apa – Fotó: MTI Fotó: Mohai Balázs

Először 25 éves koromban lett várandós az akkori párom, másodjára pedig 5 évvel később, de mindkétszer az abortuszt választottuk. Sem anyagilag, sem érzelmileg nem volt olyan szakaszban az életem, hogy vállalhattam volna az apaságot, ám így sem volt könnyű döntés. 38 éves koromban, amikor Nándi fiam jött, úgy éreztem, hogy itt az ideje” – vallotta be Harsányi Levente, aki még nem mondott le arról, hogy valaha megnősüljön, sőt már azt is tudja, ki lesz a felesége.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Gryllus Dorka 47 évesen gyereket vár, Simon Kornéllal mesélnek

Olvass még Harsányi Leventéről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top