Sztárok

Harsányi Levente ezért nem akart sosem megnősülni

A kétgyermekes műsorvezető elárulta, miért nem támogatja a házasságot.

Harsányi Levente családi élete harmonikusnak mondható, pedig két éve nem is él együtt egykori kedvesével, Ágival, akivel 11 évig alkottak egy pár, és két közös gyermekük is van.

Fotó: MTVA Fotó: Zih Zsolt

Elmondása szerint abszolút békés a kapcsolatuk annak ellenére, hogy külön élnek. „Iszonyatosan szeretjük és tiszteljük a másikat, és majd mindennap találkozunk is. Talán soha nem volt ekkora egyetértés köztünk, és sikerült úgy megtartani a családi egységünket, hogy közben külön háztartásban élünk” – mesélte a Borsnak a műsorvezető.

Harsányi Levente elárulta, régen, felszolgálóként annyi esküvőn volt, és annyi feleséggel, férjjel beszélgetett, hogy könyvet írhatna róla, amit ha kiadna, senki sem házasodna többé. „Az emberek álságosak, és pusztán csak felszínesség miatt, értelmetlenül vannak vagy maradnak együtt. Arról nem beszélve, hogy a párok 90 százaléka megcsalja egymást. Én inkább maradok egyenes, és élem őszintén az életem, nem úgy, hogy az ellenkezőjét teszem annak, amit gondolok. Nincs annál rosszabb, mint amikor a múló érzelmeket nem felismerik, hanem erőszakolják. Nem szerettem volna, de mi is beléptünk Ágival egy nagy táborba, de a kettőnk közötti kapocs és a családunk megmaradt” – vallotta be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top