nlc.hu
Sztárok

Harsányi Levente véleménye a youtuberekről

Harsányi Levente keményen beszólt a youtubereknek, semmirekellőknek tartja őket

Sarkos véleményt fogalmazott meg a műsorvezető a YouTube-csatornás influenszerekről.

Harsányi Levente úgy véli, a youtuberek teljesítménye az nem teljesítmény. Az 51 éves műsorvezető egyszerűen semmirekellőknek tartja őket. Harsányi Levente a Life TV hétfő este adásba kerülő Bréking! című műsorában „ment neki” a YouTube-csatornás influenszereknek, annak kapcsán, hogy egy ismert youtuber élve eltemette magát 50 órára.

Harsányi Levente

Harsányi Leventének megvan a maga véleménye a youtuberekről (Forrás: Life TV / Bréking! – videó

„A tematikus youtuberségnek és azoknak az oldalaknak, amiből – tök mindegy, hogy zene, főzés, utazás vagy jó csaj – valami értelmét látom, nem sokat. De a ‘vagyok youtuberek’ létezését egyszerűen nem tudom elfogadni” – fakadt ki a műsorvezető, aki semmirekellőknek és teljesítmény nélkülieknek tartja őket.

Szerinte már nem tudnak, mit kitalálni a youtuberek. „Az ingerköszüb már olyan alacsony, annyira mennek már a le a youtuberek. Tartalmilag már nem tudsz mit kitalálni. Ezen mi a lájk?” – fejtette ki a véleményét Harsányi Levente.

Kiemelt kép forrása: Life Tv / Bréking! – videó

Ezek is a Bréking!-ben derültek ki:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top