nlc.hu
Sztárok

Lilu átalakulása

Ennyit változott Lilu a karrierje kezdete óta

Lilu 45 éves, kétgyermekes édesanya, aki a mai napig a hazai televíziózás egyik meghatározó alakja.

Mikor VJ Vadon lekerült a Z+ képernyőjéről, akkor jött Lilu, vagyis Kovalcsik Ildikó, aki 1999 és 2004 között volt a csatornánál, és Sebestyén Balázshoz hasonlóan az RTL-hez igazolt, azóta is a kereskedelmi tévézés meghatározó alakja.

Lilu alig volt 20 éves, amikor a zenecsatornához került, és ma már 45 éves édesanya, aki komolyabb tévéműsorok háziasszonya. Ám az, ahogyan a korra, és az idő múlására tekint, azt érdemes eltanulni tőle. „Büszke vagyok arra, hogy negyvenéves nő vagyok. Nem akarok harminc lenni, se húsz, nem is akarok úgy csinálni, mintha annyi lennék – élvezem a korom nőiességét”- mondta korábban a Marie Claire-nek adott interjújában.

Lilu akkor és most

Fotó: Schumy Csaba/smagpix

Ebben az interjúban azt is elárulta, ha nem válogatták volna be a későbbi VIVA-hoz, akkor ma ügyvédként dolgozna.

„Soha nem használtam a diplomámat, gyakornok sem voltam. Amikor államvizsgáztam, már bőven tévéztem. Emlékszem néhány nagyon húzós évre, amikor napközben előadásokra jártam az egyetemen, mellette pedig 3-4 műsort leforgattam…”

Lilu akkor és most

Lilu, a Cápák közt műsorvezetőjeként (Fotó: Sajtóklub)

Lilu jelenleg a Cápák közt legújabb évadában láthatjuk műsorvezetőként.

(Nyitókép: Mihály Samu Gálos/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top