nlc.hu
Sztárok

Lilu akkor és most

Rémlik még Lilu és az ő fiúsan rövid haja? Segítünk feleleveníteni a képet!

A műsorvezető 25 éve van képernyőn, és sokat változott azóta. Hoztunk néhány fotót a múltból, amin karrierje alakulása mellett a változás is szembetűnő.
Lilu

Lilu, azaz Kovalcsik Ildikó a magyar televíziózás egyik meghatározó arca. Talán már nincs annyit képernyőn, mint karrierjének korábbi szakaszaiban, de egyrészt zseniális műsort visz Liluland nevet viselő YouTube-csatornáján, másrészt azért fel-feltűnik az RTL színeiben, mostanában a Cápák között műsorában láthatják a nézők. Lilu emellett persze sikeres üzletasszony is, ha bőrápolásról van szó, manapság mindenkinek az ő neve ugrik be elsőre.

A műsorvezető még a Viva elődjénél, az egykori Z+-nál kezdte a karrierjét a ’90-es évek végén, innen igazolt át a Való Világba, ahol a harmadik évadtól láthattuk őt ebben a szerepben. A csatornánál ugyanakkor sok más lehetőséget is kapott, a Rettegés foka, a Dominónap, Az ország tesztje, Reggeli, Szombat esti láz, X-Faktor – szinte minden műfajban kipróbálhatta magát. Felidézzük, hogyan nézett ki ezekben az időkben!

Lilu
Megnézem
Összes kép (9)
Ez is érdekelhet A Z+ egykori műsorvezetői Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top