Hajmásy Péter eljegyezte Nádai Anikót

V.B.T. | 2022. Január 08.
Dominikára utaztak, ott kérte meg Nádai Anikó kezét Hajmásy Péter.

Hajmásy Péter és Nádai Anikó két nappal ezelőtt posztoltak arról, hogy elutaznak egy kis időre. A pakolásból látszott, hogy valami meleg helyre mennek, tegnap pedig az is kiderült, hogy Dominika volt az úti cél. Tökéletes helyszín egy lánykérésre, amit a korábbi sportoló ki is használt, és megkérte a műsorvezető kezét.

,,Ezerszer is IGEEEN”

– írta Nádai Anikó a fotóhoz, amelyen a gyűrűjét mutatja.

A műsorvezető és kedvese tavaly februárban, egy közös képpel tették hivatalossá a kapcsolatukat, ám a szemfüles rajongók már hetekkel azelőtt kiszúrták, hogy együtt vannak. Hajmásy Péter és volt felesége, Weisz Fanni válását tavaly év végén mondták ki. Az egykori sportoló nem nyilatkozott a szakításról, ám ezek szerint megmaradt a hite a házasság intézményében.

Nádai Anikónak nagyon fontos volt, hogy új szerelme jól kijöjjön a fiával, Patrikkal. Korábban egy nlc-nek adott interjúban elárulta, hogy ezzel szerencsére nincs gond, hiszen Péter imádja a fiát és viszont. ,,(…)ami pedig a legfontosabb, hogy szereti a gyermekemet és viszont. Nem is kérhetnék többet” – mondta korábban a Reggeli műsorvezetője.

Eljegyezték Nádai Anikót (Fotó: Instagram)

Exit mobile version