nlc.hu
Sztárok

Nádai anikó és Hajmásy Péter esküvői tervei

Nádai Anikó elárulta, mikorra tervezik az esküvőt

A műsorvezetőnél és szerelménél folyamatosan napirenden van az esküvő témája, amire már nem is kell olyan sokat várni, ha minden jól megy.
Nádai Anikó

Nádai Anikó kezét 2022 januárjában kérte meg Hajmásy Péter, idén júliusban pedig megszületett az első közös gyermekük, Alex is. A műsorvezető korábban a Reggeliben mesélt arról, hogy vőlegénye megtestesíti számára a tökéletes férfit, most pedig kiderült, hogy az esküvő is napirendi téma náluk, bár egyelőre egy másik fontos prioritás van az életükben.

Új otthonuk javában készül, Anikó a hot! magazinnak elárulta, hogy előre láthatólag tavasszal tudnak beköltözni. Most éppen a tetőt fedik náluk.

„Nagyon élvezzük, hogy Petivel együtt tervezzük és álmodjuk meg belülről az otthonunkat. Jelen pillanatban ez az építkezés a prioritás, minden mással kapcsolatban egyelőre behúzzuk a kéziféket. Persze azt nagyon reméljük, hogy jövőre sikerül összeházasodnunk!”

A műsorvezető nem titkolja, hogy már helyszín, zene és ruha kapcsán is gondolkodik az esküvő tekintetében.

„Már nézegettem helyszíneket, és azon is sokat gondolkodtam, hogy milyen legyen a ruhám. Rengeteg tippet és ötletet kaptam a követőimtől mindkét témában, alig győzöm ezeket végignézni! Általában akkor van időm tervezgetni az esküvőt, amikor a gyerekek már alszanak. Jó érzés ezzel foglalkozni és utánanézni annak, hogy milyen lehetőségek vannak most, de még nincs semmi konkrétum a nagy napunkkal kapcsolatban. Csupán annyi, hogy szeretjük egymást, és mindenképpen szeretnénk összeházasodni, de a jóra – mint mindig – várni kell.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top