nlc.hu
Sztárok

Kandász Andi és Keleti Andrea bikiniben

Csajos bulit tartott Kandász Andi és Keleti Andrea, bikiniben mutatták meg magukat

Csajos bulit tartott Kandász Andi és Keleti Andrea. Visegrádra vonultak el, ahol végre túrázhattak, kibeszélhették magukat és jakuzzizhattak is egy nagyot – ráadásul mindezt bomba formában!

Alighanem csak ámultak azok a férfiak, akik látták Kandász Andit és Keleti Andit Visegrádon, hiszen a két édesanya fantasztikusan néz ki. Az elmúlt időszakban rengeteget fogytak, így szinte minden könnyebb számukra – még az is, hogy egy csajos hétvégére elugorjanak a Dunakanyarba. A két Andi elmesélte, hogy egyébként is szívesen utaznak Magyarországon.

„Ferivel kevesebbet vagyunk otthon, mint amennyit kirándulunk. Imádunk menni télen is, kedvencünk a Fertő-tó környéke és a Zemplén, sokszor bringaháton és hajóval. Gyönyörűek a várak és vadregényesek” – ecsetelte Kandi, akitől barátnője vette át a szót.

„Mi lakókocsizni szoktunk, elindulunk a családdal és olyan helyeket keresünk, ahol jó kemping van, és meseszép tájakban lehet gyönyörködni. Kenuzni is járunk, a Tisza ukrán határnál lévő szakasza csodálatos, fantasztikus kis ágak vannak. A csajos programokra csak most van időnk, mert felnőttek a gyerekek. Ilyenkor örülnek a férjeink is” – árulta el mosolyogva Keleti Andi.

A jakuzzizás végül nagyon jól sült el, fantasztikusan érezték magukat Andiék, amiben az is közrejátszott, hogy jobb formában vannak, mint valaha. „2020-ban elmentem Andihoz egy táncórára, és akkor elárulta, hogy egy palesztin étvágycsökkentő szuperrostot és izomvesztés nélküli fogyást segítő grönlandi moszatot ötvöző gyógynövényreceptúra segítségével fogyott le 2 ruhaméretet, így én is belevágtam. 23 kiló ment le. Most mindketten jól érezzük magunkat a bőrünkben. Azt hiszem, ez látszik is rajtunk. Most már csak varrni kell megtanítania az én barátnőmnek, a hétvégére is saját szuperbikinit hozott, amire szemet is vetettem” – mondta nevetve Kandász Andrea.

keleti andi kandász andi

Keleti Andi és Kandász Andi

A már említett férjek azonban egyelőre nem kezdtek el féltékenykedni bombázó nejeikre, ahogy a feleségek mondják, nem is lenne mire. „Nekem korlátlan elhajlási engedélyem van – viccelődött Kandi, akinek a szavaihoz a táncművész is csatlakozott. – Huszonéve házasok vagyunk, már bármire van engedélyünk. De nincs is miért féltékenykedni. A bizalom százszázalékos, ez az alap. Itt pedig kibeszélhetjük a férjeinket – na jó, csak dicsérni szoktuk őket” – zárta büszkén az úti beszámolót a két Andi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top