nlc.hu
Sztárok
Rubint Réka és Schobert Norbi már 20 éve együtt

Esküvői fotóival nosztalgiázott Rubint Réka: „20 év és mennyi minden van már mögöttünk!”

Szívhez szóló bejegyzést tett közzé a fitneszlady.

Rubint Réka megható poszttal emlékezett meg a közösségi oldalán arról, hogy idén már 20 éve házasok Schobert Norbival. A fitneszlady a legutóbbi, 2017-es esküvőjéről – ugyanis eddig már háromszor mondta ki az igent a párjának – is megosztott fotókat.

Rubint Réka és Schobert Norbi

Rubint Réka és Schobert Norbi évtizedek óta kitart egymás mellett (Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub)

A megindító bejegyzésében köszönetet mondott párjának és az együtt töltött pillanatokért. „20 év … és mennyi minden van már mögöttünk … s megannyi csoda még előttünk! Egység, melyet a szerelmünk, az egymás iránti szeretetünk, rajongásunk, türelmünk, békénk, megnyugvásunk, elfogadásunk, tiszteletünk és összetartásunk kovácsolt ilyen sziklaszilárddá. Hálás vagyok minden pillanatért. Minden örömért és nehézségért, mert az egész életünk egy lehetőség, hogy fejlődjünk!!!” – írta Rubint Réka.

A házaspár a tervek szerint idén újra összeházasodik, azaz negyedszer is megerősítik a házassági fogadalmukat. Schobert Norbi ezt még tavaly szeptemberben árulta el: „Jövőre lesz a 20 éves porcelánlakodalmunk. Elveszem megint Rékát. Ahogy eddig is volt, minden ötödik évben elveszem feleségül”. Akkor elöljáróban csak annyit mondott a fitneszguru, hogy egy szűk körű, 50-60 fős ceremóniát szeretne, de azt még nem találta ki, hogy itthon vagy külföldön tartsák.

Olvass még Rubint Rékáékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top