nlc.hu
Sztárok

Ők lehetnek a Sztárban Sztár versenyzői

A zsűri már ismert, de kik lesznek a Sztárban Sztár versenyzői?

Mindenki találgat, várja a megerősítést.

Február hatodikán újabb évaddal jelentkezik a TV2 Sztárban Sztár című műsora, és már azt is tudni, kikből áll majd a zsűri: az ítészek között az előző szezonban látható Kökény Attila és Papp Szabi mellett Lékai-Kiss Ramóna és a Mintaapákból is ismert Makranczi Zalán foglal majd helyet. De mi a helyzet a versenyzőkkel? A Metropol szerint az internetes hozzászólásokban egyre többször merül fel Zámbó Krisztián neve, akit egy beharangozó videóban többen látni véltek. Felbukkanása egyébként nem is lenne olyan meglepő, hiszen többször is nyilatkozott arról, hogy mennyire szívesen részt venne a Sztárban sztár valamelyik évadában.

Sztárban Sztár zsűri

Fotó: TV2 Sajtószoba

Arról is vannak híresztelések, hogy a  Sztárban sztár leszek! első évadában megismert Feng Ya Ou Ferenc is visszatérhet a képernyőre a műsorban, de Galambos Dorina neve is felmerült. Az énekesnő egy másik TV2-s műsornak lett ismert, ő is egyike volt az első Megasztár versenyzőinek. Ami pedig a korábban már említett promófelvételt illeti, az egyik szereplőt többen, többféleképpen azonosítanak: van, aki szerint az illető nem más mint Nemazalány, de van, aki Hient, míg más Péterffy Lilit véli felfedezni benne. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top