nlc.hu
Sztárok

Nádai Anikóék kiválasztották babájuk nevét

A nemét még nem, de a nevét már tudják babájuknak Nádai Anikóék

Ha fiú lesz első közös gyermekük, a családi hagyományt követik majd a névválasztásnál.

Nádai Anikó nemrég jelentette be, hogy eljegyezte barátja, Hajmásy Péter, majd azt, hogy érkezik az első közös gyermekük. Az RTL Klub Reggeli című műsorában mindkét örömteli eseményről részletesebben mesélt párjával. Elárulták többek között, hogy Hajmásy Péter az eljegyzés előtt elejtette a gyűrűt, amit egy idősebb német turista kapott fel, és térdelt le vele a műsorvezető elé, és Nádai Anikó azt hitte, egy beépített emberről van szó.

Nádai Anikó

Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

A műsorban elmondták, hogy születendő gyermekük nemét egyelőre még nem tudják, az a fontos, hogy egészséges legyen. Ami a nevet illeti: ha a baba kisfiú lesz, családi hagyomány útján Hajmásy Péter Pál lesz a neve, ha pedig kislány, akkor Hajmásy Hanna Eszter.

Arról is meséltek, hogy Nádai Anikó előző kapcsolatából született kisfia, Patrik már régóta tudja, hogy kistestvére lesz, fontosnak tartották, hogy minél hamarabb közöljék vele a hírt, hogy ne érezze azt, hogy ő bármiből is kimarad, ő pedig már nagyon várja az új jövevényt. 

(via 24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top