nlc.hu
Sztárok

Eljegyezték Nádai Anikót

Hajmásy Péter eljegyezte Nádai Anikót

Dominikára utaztak, ott kérte meg Nádai Anikó kezét Hajmásy Péter.

Hajmásy Péter és Nádai Anikó két nappal ezelőtt posztoltak arról, hogy elutaznak egy kis időre. A pakolásból látszott, hogy valami meleg helyre mennek, tegnap pedig az is kiderült, hogy Dominika volt az úti cél. Tökéletes helyszín egy lánykérésre, amit a korábbi sportoló ki is használt, és megkérte a műsorvezető kezét.

,,Ezerszer is IGEEEN”

– írta Nádai Anikó a fotóhoz, amelyen a gyűrűjét mutatja.

A műsorvezető és kedvese tavaly februárban, egy közös képpel tették hivatalossá a kapcsolatukat, ám a szemfüles rajongók már hetekkel azelőtt kiszúrták, hogy együtt vannak. Hajmásy Péter és volt felesége, Weisz Fanni válását tavaly év végén mondták ki. Az egykori sportoló nem nyilatkozott a szakításról, ám ezek szerint megmaradt a hite a házasság intézményében.

Nádai Anikónak nagyon fontos volt, hogy új szerelme jól kijöjjön a fiával, Patrikkal. Korábban egy nlc-nek adott interjúban elárulta, hogy ezzel szerencsére nincs gond, hiszen Péter imádja a fiát és viszont. ,,(…)ami pedig a legfontosabb, hogy szereti a gyermekemet és viszont. Nem is kérhetnék többet” – mondta korábban a Reggeli műsorvezetője.

nádai anikó hajmásy péter

Eljegyezték Nádai Anikót (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top