nlc.hu
Sztárok

A közösségi oldalán borult ki G.w.M

„Nem egy produkció nélküli celebről beszéltek” – A közösségi oldalán borult ki G.w.M, Kulcsár Edina új párja

Reagált a kritikákra Kulcsár Edina új párja, G.w.M, aki leírja, mennyi mindent letett már az asztalra.
G.w.M, Kulcsár Edina új párja

Miután kiderült, hogy egymásba szeretett Kulcsár Edina, és G.w.M, azaz Varga Márk, a rapper nem osztotta meg a saját álláspontját a nyilvánossággal. Korábban azt mondta, a két gyerekére való tekintettel nem szólal meg. 

Mostanra viszont megelégelte a róla szóló cikkeket, és indulatos kirohanásban tette helyre a dolgokat a közösségi oldalán: 

„Ne keverje senki a szezont a fazonnal drágáim! Attól függetlenül, hogy a magánéleti dolgaimon lovagol az ország (amiben elég kevés az igazság, vagy éppen teljesen másképp van tálalva), ilyen koholmány dolgokat nem tudtok terjeszteni a karrieremet illetően. Szembe jött velem egy cikk, miszerint ÉN próbálom meglovagolni a sikert, mert kiadok egy új zenét, (amit elég sűrűn teszek) abban bízva, hogy olyan felkapott lesz, mint a magánéletem. Nem egy produkció nélküli »celebről« (nem szeretnék senkit megbántani) beszéltek vagy írtok kedves sajtó” – írja a közösségi oldalán G.w.M, azaz Varga Márk. 

Ezt követően G.w.M megjegyzi, hogy „évek óta az egyik legnépszerűbb előadó vagyok kis országunkban”, és felsorolja, mit tett le az asztalra:

  • 300 millió nézettséggel bíró kiadványa van szólóban;
  • közreműködésben további 100-150 milliós nézettséggel rendelkező kiadványok fűződnek a nevéhez;
  • számtalan általa készített zenei produkció (GWMMUSICPRODUCTION) felkapott listákat ural hetekig rengeteg platformon,
  • évi 200-300 koncertje van sok éve.

Posztját egy Győzikétől vett idézettel zárja: „Na azé’ álljon má’ meg a menet!”

(Kiemelt kép: Instagram/gwmmusic)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top