„Nem egy produkció nélküli celebről beszéltek” – A közösségi oldalán borult ki G.w.M, Kulcsár Edina új párja

S. Z. | 2022. Január 22.
Reagált a kritikákra Kulcsár Edina új párja, G.w.M, aki leírja, mennyi mindent letett már az asztalra.

Miután kiderült, hogy egymásba szeretett Kulcsár Edina, és G.w.M, azaz Varga Márk, a rapper nem osztotta meg a saját álláspontját a nyilvánossággal. Korábban azt mondta, a két gyerekére való tekintettel nem szólal meg. 

Mostanra viszont megelégelte a róla szóló cikkeket, és indulatos kirohanásban tette helyre a dolgokat a közösségi oldalán: 

„Ne keverje senki a szezont a fazonnal drágáim! Attól függetlenül, hogy a magánéleti dolgaimon lovagol az ország (amiben elég kevés az igazság, vagy éppen teljesen másképp van tálalva), ilyen koholmány dolgokat nem tudtok terjeszteni a karrieremet illetően. Szembe jött velem egy cikk, miszerint ÉN próbálom meglovagolni a sikert, mert kiadok egy új zenét, (amit elég sűrűn teszek) abban bízva, hogy olyan felkapott lesz, mint a magánéletem. Nem egy produkció nélküli »celebről« (nem szeretnék senkit megbántani) beszéltek vagy írtok kedves sajtó” – írja a közösségi oldalán G.w.M, azaz Varga Márk. 

Ezt követően G.w.M megjegyzi, hogy „évek óta az egyik legnépszerűbb előadó vagyok kis országunkban”, és felsorolja, mit tett le az asztalra:

Posztját egy Győzikétől vett idézettel zárja: „Na azé’ álljon má’ meg a menet!”

(Kiemelt kép: Instagram/gwmmusic)

Exit mobile version