nlc.hu
Sztárok

Dopeman kritizálta Kulcsár Edina énekhangját

Dopeman nem rajong Kulcsár Edina daláért, de az időzítéshez csak gratulálni tud

Az RTL Fókusz megpróbált szakértőket megszólaltatni Kulcsár Edina dalával, az Egyetlen szóval kapcsolatban, de kizárólag Dopeman állt a kamerák előtt kötélnek. Ő mondott jót is, rosszat is.

Bár rendre kérik, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket, Kulcsár Edina és Csuti folyamatosan dobják a kíváncsiskodóknak az információkat, amiken aztán hosszasan lehet csámcsogni. Ilyen például Kulcsár Edina sebtében összerakott dala és klipje, az Egyetlen szó is, ami már túl van az egymillió megtekintésen a YouTube-on, ami ilyen rövid idő leforgása alatt igencsak tetszetős eredmény.

Kulcsár Edina

Részlet Kulcsár Edina klipjéből (Forrás: YouTube)

Az RTL Fókusz próbált szakértőket megszólaltatni a dallal kapcsolatban, de vagy nem mondtak semmit, vagy csak kamerán kívül tették. Volt, akinek a dal mondanivalójával volt baja, más meg az összecsapottnak vélt klipet kritizálta, de csak Dopeman volt az, aki arcát adta a kritikához.

A zenei alapot a rapper érdekesnek tartja, tetszett neki a zenei motívum, ének szempontjából azonban a dal szerinte nagyon sok kívánnivalót hagy maga után. Ennek ellenére csak gratulálni tud a tökéletes időzítés miatt.

Bár engem nem mozgatott meg különösebben ez a botrány, a G.w.M-et meg marhára kedvelem. A timing meg nagyon jól sült el. Manapság egy dalnak amúgy sem sokkal hosszabb az élete, mint három-négy nap. Úgyhogy ha valaki valamit egy dallal akar csinálni, és van egy történés, érdemes ráültetni

– fejtette ki mondanivalóját Dopeman.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top