nlc.hu
Sztárok

Galambos Dorina szingli és élvezi

A szingli Galambos Dorina most csak a Sztárban Sztárra fókuszál, nem akar beleszeretni senkibe

Élvezi a szingli életet Galambos Dorina, a közeljövőben nem tervez változtatni rajta.

Február hatodikán este tér vissza a képernyőkre Galambos Dorina a Sztárban Sztár egyik versenyzőjeként. Az énekesnőt annak idején a Megasztárban ismerte meg az ország, és érdekes módon azóta nem szerepelt hasonlóan nagyszabású televíziós show-műsorban. Hogy ezúttal miért mondott igent a felkérésre? Állítása szerint a járvány első hulláma alatt kiírt magából mindent, elfogyott az ihlete, így pont a legjobbkor jött a TV2 felkérése, amivel ismét nagy nyilvánossághoz juthat.

Csak olyan műsorokat vállaltam el, amelyben énekelni kell, és ez is profilba vág. Még ha nem is a saját hangomon énekelek, de mellette tudok beszélni az új és a régi zenei projektjeimről

– idézte az énekesnőt a Blikk.

Galambos Dorina

Pillanatkép Galambos Dorina egy 2020-as fellépéséből (Fotó: YouTube)

A Sztárban Sztár sajtótájékoztatóján Till Attila hozta szóba, hogy Dorina annak idején a Megasztár során szeretett bele Pély Barnába, akivel 2018-ban jelentették be elválásukat. Dorina utoljára szeptemberben beszélt a szerelmi életéről, és most kiderült, hogy az énekesnő jelenleg is szingli, de a Sztárban Sztár során nem kíván szerelembe esni, kizárólag a munkára fog koncentrálni. Élvezi, hogy független, önálló nő, és örül annak, hogy az apukájától kapott szerszámoskészlettel meg tud szerelni dolgokat. Mivel a húga is szingli, gyakran átmegy hozzá, és olyankor jó nagyokat filmeznek. Egyébként a Sztárban Sztárba is pont akkor hívták, amikor a húgánál tartózkodott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top