nlc.hu
Sztárok

Pikáns titkok derültek ki Pécsi Ildikó életéről

Híres színészt szeretett fiatalon Pécsi Ildikó, felfedték a legendás színésznő titkait

Pikáns szerelmesleveleket is kapott Pécsi Ildikó.

Folyamatosan újabb és újabb intim érdekességek és pikáns titkok derülnek ki Pécsi Ildikó életéről. A művésznő fogadott fia, L. Péterfi Csaba közönségdíjat alapított a művésznő emlékére, valamint fáradhatatlanul rendszerezi a hagyatékban a temérdek írást, szerelmes levelet és még soha nem látott fotót. Mint a Tények riportjából kiderül, azért csak most lehet ezeket a relikviákat elővenni, mert Pécsi Ildikónak kifejezett kérése volt fogadott fia felé, hogy csak halála után fedje fel titkait.

L. Péterfi Csaba számára is rengeteg újdonságot tartalmaz a hagyaték, amelyből egy csodálatos, érzékeny és sejtelmes díva képe bontakozik ki. Kötelességének érzi, hogy ezt a kalandokkal teli életutat közkinccsé tegye.

Pécsi Ildikó főiskolás korában lett sztár, ennek köszönhetően a művésznő a férfiak megkülönböztetett figyelmét élvezhette, akik rajongtak érte és folyamatosan ostromolták őt szerelmükkel, nem egyszer pikáns hangvételű levelekkel. “Több ezer levelet kellett elolvasnom. Hála az égnek, Ildikó mindent eltett. És ezeket olvasva derültek ki azok a dolgok, amiket igazából nem mindig szeretett volna elmondani” – mesélte L. Péterfi Csaba.

Pécsi Ildikó

Fogadott fia kutatja Pécsi Ildikó titokzatos életét – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Pécsi Ildikónak volt olyan szerelmi története, amiről a fogadott fia is csak most szerzett tudomást: “Lőte Attilával való kapcsolata nagyon fiatalon történt meg, akkor még Ildikó főiskolás volt, Attila már ismert színész volt, és a Rómeó és Júliában játszottak együtt egy rövid jelenetet, és ez a jelenet túl jól sikerült, és aztán együtt maradtak. (…) Felhívtam Attilát, elmondta, hogy ez természetesen igaz, és elmesélte a szerelmi történetüket“.

A még készülő életút-könyv szerkesztése mellett Csaba még Pécsi Ildikó-emlékdíjat is alapított: közönségdíjat is létrehozott a színésznő emlékére. Ezt a díjat az idősebb korú színésznőknek szánják, Pécsi Ildikó ugyanis mindig fontosnak tartotta az idősebb színésznők elismerését.

Olvass még Pécsi Ildikóról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top