nlc.hu
Sztárok

Leukémiában hunyt el Márió felesége

Fél év alatt ragadta el a súlyos betegség Márió feleségét

Először beszélt a zenész a megrázó részletekről.

Közel négy hónappal ezelőtt elhunyt Márió felesége. Most kiderült, milyen betegséggel küzdött a fiatal nő. A Borsnak megszólalt a szívszorító tragédiáról a harmonikás.

Márió

Márió feleségét fél év alatt ragadta el a gyilkos kór (Forrás: TV2 / Mokka – videó)

Márió elárulta, tavaly áprilisban tudták meg, Ancsának a leukémiával kell megküzdenie. Gyógyulása érdekében csontvelő-transzplantációt hajtottak végre rajta, azonban szövődmények léptek fel és a szervezete végül feladta a harcot. 

Tavaly áprilisban, egy rossz vérképből állapították meg a diagnózist, a feleségem leukémiás. Voltak már előjelei, mégis derült égből villámcsapásként ért minket ez az információ. (…) Váratlanul ért a halála, mert nagyon jól reagált a szervezete a kezelésekre. (…) Sajnos a rendkívül kockázatos beavatkozás után szövődmények léptek fel. (…) A tragédiát végül közvetlenül nem is a betegség okozta. Pedig jól alakultak a dolgok, volt esély a felépülésére” – nyilatkozta megtörve a zenész, akire hatalmas felelősség hárult, mivel egyedül kell felnevelni közös gyermeküket, a 12 éves Esztert.

Olvass még Márióról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top