nlc.hu
Sztárok

Depresszióval küzdött Cheslie Kryst

Depresszióval küzdött az életének véget vető szépségkirálynő, Cheslie Kryst

Sokkolta a világot a korábbi Miss USA, Cheslie Kryst öngyilkossága.

Pár nappal ezelőtt az nlc is beszámolt róla, hogy öngyilkos lett Cheslie Kryst: a 2019-es Miss USA leugrott egy manhattani épület hatodik emeletéről, szörnyethalt. Kryst szószónoka volt az amerikai igazságügyi rendszer hibáinak, szerette volna megreformálni azt. Ingyen segített néhány, túl súlyos ítéletet kapó rabnak a letöltendő idejük csökkentéséért folytatott perekben. Az édesanyja szerint azonban volt egy olyan élete is, amit nem mutatott a nyilvánosság előtt: régóta depresszióval küzdött.

cheslie kyrst

Cheslie Kyrst depresszióval küzdött (Fotó: Gettyimages)

„Cheslie-nek volt egy nyilvános és egy magánélete. A magánéletében magasan funkcionáló depresszióval küzdött, amelyet nem sokkal a halála előttig mindenki elől titkolt – beleértve engem, a legközelebbi bizalmasát is” – írta közösségi oldalán Cheslie Kryst édesanyja.

Bár a földi élete rövid volt, tele volt csodálatos emlékekkel. Hiányzik a nevetése, a bölcsességei, a humora, de leginkább az ölelése. Minden hiányzik, ami ő volt. Vitathatatlanul fontos része volt a családunknak, ami csak még elviselhetetlenebbé teszi a hiányát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top