nlc.hu
Sztárok

Sebestyén Katja kisbabája

Pánik a szülőszobán: nem sírt fel Sebestyén Katja kisbabája

Nehéz perceket élt ált Sebestyén Katja.

Sebestyén Katja már alig várta, hogy a karjaiban tarthassa újszülött kisbabáját, de a kis Patrícia igencsak jól érezte magát az anyukája pocakjában: közel egy héttel a kiírt dátum után érkezett meg – írja a Bors.

“Nem sírt fel azonnal. A szülőágyon fekve ijedten kérdeztem, hogy: Miért nem sír fel?! Gyorsan rohantak vele, félrevitték, hogy a légzését beindítsák. Két befújás után felöklendezett valamilyen folyadékot és csak azután hallottuk meg a hangját. Az orvosom tudta, hogy a baba él, mert miközben a légutakat próbálták kitisztítani, figyelték, ahogy ver a szíve” – mesélte a nehéz pillanatról Katja.

Sebestyén KAtja kislánya

(Fotó: Gálos Mihály Samu/smagpix)

“Úgy látszik, hogy a szülőcsatornám a lányaim esetében nagy puklit eredményez a fejükön. A nagyobbik lányomnál, Lillánál fél éves kora körül kezdett eltűnni az a hematóma, ami egyfajta vérömleny, emiatt plusz ultrahang vizsgálatokra kellett járnunk. Patríciának ugyanott és ugyanakkora méretű pukli van a fején, ezért máris néhány beutalóval engedtek minket haza, olyanokkal, amire más gyerekeknek nem kell menniük” – mondta Katja.

(Nyitókép: Gálos Mihály Samu/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top