nlc.hu
Sztárok

Sebestyén Balázs a házasságáról beszélt

Ez a jó házasság titka Sebestyén Balázs szerint

A népszerű műsorvető 2021 egyik legértékesebb celebje lett, nem véletlen, hiszen rengetegen szeretik munkásságát. Magánéletéről azonban keveset beszél, most mégis megosztott néhány gondolatot a közel 13 éve tartó házasságáról.

A műsorvezető egy korábbi Story-interjúban beszélt arról, hogy miért is működik olyan jól házassága Vikivel. Arra a kérdésre, hogy „férjként hányast adna magának” azt válaszolta nevetve, hogy kiváló férj, de a felesége ezt valószínűleg másképp gondolja. Hiába híres és népszerű, állítja, hogy nem próbálják meg elcsábítani.

„A Z+-os időszak alatt azért voltak nagy portyázások, mindenkire nyilaztunk, akire csak lehetett…” – idézte fel Sebestyén Balázs a korábbi éveket.

sebestyén balázs

Sebestyén Balázs véleménye (Fotó: RTL)

Ugyanakkor ma már nem jár el szórakozóhelyekre, és a nők is tiszteletben tartják, hogy felesége és gyereke van. Nincs is oka félrelépni, hiszen boldogan él, amiért mindketten keményen megdolgoznak.

A házasság nagyon nagy meló. Olyan, mint egy gyerek, folyamatosan energiát kell belefektetni. Hullámvölgyek vannak benne, mélységek és magasságok váltogatják egymást. Ennek ellenére a legjobb döntés az ember életében, ha valakivel egy halálig tartó szövetséget vállal, és próbálja azt megtartani.

– mondja Sebestyén Balázs, és azt is hozzáteszi, hogy azért vannak komoly vitáik is.

A legtöbbször a gyereknevelés a feszültség forrása. Hogy életben tartsák a köztük lévő erős köteléket, sok időt és odafigyelést fordítanak a közösen eltöltött időre. Nagyon fontosnak tartják, hogy kettesben legyenek, így, amikor csak lehetőségük van rá, elutaznak egy hétvégére, vagy színházba mennek. 

„Viki is szakmabeli, ismeri, tudja a nehézségeit, ráadásul jól kezel engem is! A gyerekek büszkék lehetnek arra, hogy ilyen anyukájuk van, és én is büszke vagyok rá, hogy ő a feleségem” – zárta az interjút a műsorvezető.

(story.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top