nlc.hu
Sztárok

Ábel Anita bocsánatkérése

Ábel Anita bocsánatot kért, hogy érzéketlenül viselkedett a mentális problémákkal küzdő Győzikével

Állítja, emberileg és műsorvezetőként is hibázott, és tanult a hibájából.

Ábel Anita a Life TV Ébredj velünk! című műsor keddi, élő adásában erős kijelentéseket tett a 14 éve pánikbetegséggel küzdő  Gáspár Győzőnek, aki éppen egy nappal korábban vallott arról a Fókuszban, hogy egyre rosszabbul van, és azt tervezi, hogy újra bevonul a kórházba. „Tegnap, ne haragudj, nézem a tévét, aztán mondom, depressziós vagy? Hát, szedd már össze… Nem úgy nézel ki! (…) Dolgozd föl, hogy 50 leszel!” – mondta nevetve a showman-nek Ábel Anita, hozzátéve: Győzike még sosem nézett ki ilyen jól.

Ábel Anita

Ábel Anita utólag belátta, hogy közömbösséggel reagált Győzike komoly mentális betegségére (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

Az interjú után nagyon sokan felháborodásukat fejezték ki, hogy Ábel Anita rendkívül érzéketlenül viselkedett. A műsorvezető egy nappal később, az Instagram-oldalán egy hosszú bejegyzésben nyilvánosan is bocsánatot kért Győzikétől – írja a a Blikk. A műsorvezető a hosszú posztjában azt írja: tanult a hibájából – rosszul reagált egy ember nyilatkozatára –, és reméli, mindenki, akit érint, elfogadja a bocsánatkérését. Állítása szerint beleesett abba a hibába, amibe oly sokan, hogy nem tudta komolyan venni Győző vallomását, és e téren nagyot hibázott. Mint írja, hétfőn reggel – a kérésére – a reggeli műsorban bővebben foglalkoznak majd a mentális betegségekkel.

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Olvass még Ábel Anitáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top