nlc.hu
Sztárok

Ő Nagy Sanyi párja

Megmutatta 16 évvel fiatalabb barátnőjét Nagy Sanyi

A Jászai Mari-díjas színészt már foglalkoztatja az apaság kérdése.

Először beszélt párjáról Nagy Sanyi, sőt a 41 éves színész meg is mutatta kedvesét a BEST magazinban. A mi kis falunk sztárja elárulta, már a gyerekvállalás gondolata is felmerült benne.

Nagy Sanyi

Nagy Sanyi A Konyhafőnök VIP-ben (Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub)

„Amíg ­fiatal az ember, furcsa módon vágyik a szerelemben – ha beismeri magának, ha nem – a szenvedésre, a fájdalomra, az önmarcangolásra. Elmúltam 40, most már azt érzem, legyen végre nyugi, legyen béke. A kedvesem, Dorka, akivel 8 hónapja vagyunk együtt, 16 évvel fiatalabb nálam. Külföldön járt egyetemre, építészmérnökként végzett, évekig versenytáncolt, tehát a művészet nagyon közel áll hozzá. Tudja, mi az, hogy próba, színház, esti előadás, ugyanakkor racionálisan gondolkodik. Ez nagyon jó párosítás” – mondta el a barátnőjéről Nagy Sanyi, aki arról is vallott a sztármagazinnak, hogy már a családalapításon is gondolkodik.

Nagy Sanyi

Nagy Sanyi és párja, Dorka (Forrás: BEST magazin – címlap)

„Egy ideje azon kapom magam, hogy az interneten nézegetem a babás oldalakat, nézem az arcukat, ahogy nevetnek, nézem a lábukat, a talpukat… Igen, már foglalkoztat az apaság kérdése, sokkal jobban, mint pár évvel ezelőtt. Hisz 41 éves vagyok!” – mesélte.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST - címlap

Olvass még Nagy Sanyiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top