nlc.hu
Dekor

Nagy Sanyi karácsonya

Nagy Sanyi sokszor feláldozta a karácsonyát a színház miatt

Most már fontosnak tartja, hogy az ünnep megmaradjon a számára.

Nagy Sanyi a Reggeliben beszélt arról, hogyan telik egy színész karácsonya. Elmondása szerint sokan kénytelenek feláldozni a családjukkal töltött időt, mivel karácsonykor is előadásuk van.

Nagy Sanyi

Nagy Sanyi Fényeslitkén fog karácsonyozni (Fotó: Sajtóklub)

A 41 éves színész elárulta: pár évvel ezelőtt eldöntötte, hogy nem játszik karácsonykor, mivel fontosnak tartja, hogy megmaradjon számára az ünnep: „Én leadom minden színházban hónapokkal előtte, hogy 24-25-26-án nem játszom. Elvileg ha ezt leadod és szólsz, akkor minden színház úgy tudja kialakítani a struktúráját, hogy akkor emiatt nincs kellemetlenség. (…) Egész évben toljuk. (…) Azt gondolom, az a pár nap legyen már a családé”. Bevallotta, rengetegszer volt olyan, hogy szinte kimaradt számára a karácsony a színházi előadások miatt, de mostanában már a szülői házban szeret felkelni szenteste. Párja azonban nem tart vele, mivel ő a fővárosban karácsonyozik a szüleivel, valamint a színész bátyja is Budapesten marad a családjával. „Így akkor én megyek haza és képviselem a családot” – tette hozzá.

A Konyhafőnök VIP-ben is bizonyító Nagy Sanyi egyébként arra készül, hogy karácsonykor főzni fog otthon, megcsillogtatva családjának a műsorban elsajátítottakat.

Így készülnek a sztárok a karácsonyra:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top