nlc.hu
Meghitt percek

Zoltán Erika karácsonyi menüje

Zoltán Erika karácsonyi menüje nagyon pazar

Három napon át ínycsiklandóbbnál ínycsiklandóbb ételek kerülnek náluk az asztalra.

Zoltán Erikáéknál karácsonykor egy állandó ünnepi menüsor van, amit az énekesnő még az édesanyjától örökölt. Már a 24 éves lánya, Zoé is elkezdte tanulgatni, hogy ő is majd továbbadhassa az ő családjának – írja a likebalaton.hu.

Zoltán Erika

Zoltán Erikáéknál generációkról generációkra öröklődik a karácsonyi menü (Forrás: TV2 / Mokka – videó)

Mivel Zoltán Erikáék szinte csak csirkét és pulykát esznek, ezért az énekesnő szenteste magos rántott csirkemellet készít, ehhez pedig német recept alapján készített, uborkás-hagymás krumplisalátát tálal. „Bejgli is mindig kerül az asztalra. (…) Állandó édesség nálunk karácsonykor a fahéjas körte. Gesztenyepürével van megtöltve, s ezt sütöm meg úgy, hogy még csokival is leöntöm a tetejét. Olykor alkohollal is flambírozom” – mesélte a portálnak.

December 25-én fokhagymával és baconnel tűzdelt pulykasült lesz náluk az ebéd, ehhez krumpligombócot és párolt lila káposztát szervíroz. Aznap pedig a vacsora ugyancsak krumpligombóc, de akkor felszeletelve és megsütve, majd fokhagymás tejföllel leöntve tálalja.

Karácsony másnapján pedig fehérboros-citromos-majoránnás-tejszínes szósszal leöntött marhasült készül krumpligombóccal.

És ha még marad hely a hasukban, töltött káposztát is ehet a család a karácsonyi ünnepek alatt.

 

 

Így készülnek a sztárok a karácsonyra:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top