nlc.hu
Sztárok
Horváth Éva külön hálószoba

Horváth Éva külön szobában alszik párjától

Horváth Éva egyre több részletet árul el magánéletéről.
Horváth Éva külön alszik férjétől

Az egykori szépségkirálynő és családja év elején Balira költöztek, nagyobbik fiuk már el is kezdte az óvodát Indonéziában. Horváth Éva blogsorozatot indított, miként élnek Balin. Az egykori modell-műsorvezető a csodálatos luxusházukban is végigvezette a követőket, majd azt is elárulta, hogy férjével külön hálószobában alszanak. Míg párja a nagyobbik kisfiúkkal, Kristóffal tölti az éjszakát, addig ő Alexszel.

„Nem volt hirtelen döntés, mert már egy ideje nézegettük, hogy Indonézián belül hova költözzünk. Sokszor jártunk már Balin korábban és imádjuk. De a legtöbbször olyan helyre mentünk, ami a dzsungelben van, oda viszont nem szívesen költöztünk volna. Kristófot tartottuk szem előtt, szerettünk volna egy jó óvodát neki, és arra törekedtünk, hogy mindenképpen tengerparti helyen legyen az otthonunk, hogy tudjon szörfözni tanulni. Azért utaztunk el ilyen hirtelen, mert féltünk attól, hogyha tovább várunk, nem fognak beengedni minket Balira, mert vannak olyan országok, amik már tiltólistán vannak és onnan nem fogadnak be senkit” – mondta korábban az nlc.-nek adott intetjújában Horváth Éva.

(Nyitókép: Schumy Csaba/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top