nlc.hu
Sztárok

Singh Viki születésnapi vallomása

Singh Viki 36 éves lett: „Nem vagyok öreg, sem boldogtalan”

Az énekesnő születésnapi vallomását bárki átérezheti.

Singh Vikitől megszokhattuk, hogy kendőzetlen őszinteséggel mesél az élete történéseiről, legyen az jó, vagy éppen kínos. Nemrég az arcfiatalító kezeléséről is beszámolt, a minap pedig betöltötte a 36-ot, ezért úgy érezte, egy vallomással tartozik a követői felé. 

„Szóval… azon kapom magam, hogy se ház, se férj (persze van egy csodás párom), se gyerek, és csak két kutyám van (MÉG). És nem, nem vagyok öreg, sem boldogtalan! Bár azért nem tagadhatom, hogy sokkoló a tény, hogy már tagadhatatlanul és visszavonhatatlanul a felnőttek világába tartozom, és az is tény, hogy állandóan kiguglizom a hírességek korát, mintha meg akarnám nyugtatni magam, hogy van még időm, hisz a kedvenc csajaim (Salma Hayek, Nicole Sherzinger, JLo, Beyoncé, Kim Kardashian) mind idősebbek nálam és még mindig gyönyörűek! Sőt! JLo (52!) pl. szerintem szebb, mint valaha! (…) A korom pedig, ez a harminchat év nem az arcomon látszik elsősorban vagy a testemen, hanem a lelkemen! Harminchat évvel TÖBB vagyok, de még mindig fiatal és erős, és bízom benne, hogy követem a kedvenc csajaim példáját, és 50-60 évesen még mindig ugyanígy vagy még jobban leszek önmagammal!” – írja Instagram-bejegyzésében az énekesnő.

singh viki

Singh Viki (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top