nlc.hu
Sztárok

Palikék világa: Balázsy Panna

Balázsy Panna több mint 10 éve nincs képernyőn, így néz ki most

Balázsy Panna jó ideje eltűnt a képernyőről.

Balázsy Panna a médiakarrierjét a Danubius Rádiónál kezdte, majd a Juventushoz igazolt, dolgozott a Magyar Televíziónál, a Top TV-nél, a TV3-nál, az HBO-nál, majd az RTL Klubon láthatták a nézők. Hat évig vezette a Reggeli című műsort, de ő volt a Delelő és a Stella moziklub arca is.

Egy ország zárta a szívébe az egykor népszerű műsorvezetőt, aki egy ideje visszavonult a televíziózástól és a rádiózástól, azonban egy másik területen hihetetlen népszerűségnek örvend. Panna a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című műsorában civil életéről mesélt.

Balázsy Panna teljesen új karrierpályán aratott zajos sikert az elmúlt években. „Dolgozom egy PR-ügynökségnek már régóta, ott arra használnak, amiben jó vagyok, és amiben rossz vagyok, azt elnézik. Például az Excel-tábla, valamint az adminisztráció nem az én világom. És gyerekkönyveket írok, most már írtam tizenkettőt” – kezdte a korábbi televíziós, akinek egy 14 és egy 18 éves lánya van. A kicsi színészi vénával rendelkezik, lovagol, strandröplabdázik, a nagy pedig divattervezőnek készül. Panna azt is elárulta a műsorban, hogy miért vonult vissza a nyilvánosság elől.

„Olyan két-három évente megunom magam egy helyen, és akkor menni kell – kezdte Panna. – Nem vagyok ebben sem tudatos, az, hogy jól érezzem magam, az vezérel… Most mindig vannak új projektek, amik sose tartanak 1-2 évnél tovább, így ez a fajta változatosság megvan az életemben” – magyarázta Panna, aki a gyerekkönyvei sikereinek titkát is felfedte.

balázsy panna

Balázsy Panna (Fotó: Palikék Világa)

„Azt hiszem, hogy emlékszem, milyen kilencévesnek lenni és talán ez volt a titok, hogy megtaláltam ezt a hangot, amitől ez működik” – mesélte az író.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top