nlc.hu
Sztárok

Gáspár Evelin cukrász lett

Gáspár Evelin cukrász lett: „Szívesen foglalkoznék ezzel”

Gáspár Evelin édesanyjával együtt vizsgázott.

Gáspár Evelin nemrég a Story magazin címlapján mutatta meg a párját, aki mellett – mint elárulta – végre nőnek érezheti magát. Szereti az „új életét”, egy ideje már Nyíregyházán él a szerelmével, ám a munkái miatt a mai napig sokat ingázik. A napokban letette a cukrász vizsgát édesanyjával együtt, mindketten jó eredménnyel zárták az iskolát.

„Szívesen foglalkoznék a cukrászattal, de egyelőre nincsenek konkrét terveim. Szerencsére jól sikerült a vizsga, a gyakorlati és az elméleti részéből is jelest kaptam. Kakaóscsigát, csokiroládot, tiramisu pohárkrémet és dísztortát készítettem, mindegyiket sokat gyakoroltam. Együtt vizsgáztunk anyuval és most már mindketten cukrásznak mondhatjuk magunkat” – mondta az nlc-nek Evelin.

Budapesten két évvel ezelőtt kezdett el építkezni, ám a projekt lassabban halad a tervezettnél, ráadásul most már Nyíregyházához köti a szerelme. „Még 2020-ban vettük a lakást, de egyelőre nem készült el, kicsit el is engedtem, nem stresszelek rajta. Egyelőre nem is élek Budapesten, csak akkor megyek a fővárosba, ha muszáj.”

gáspár evelin

Gáspár Evelin (Fotó: Instagram)

Evelin legutóbb a Survivorben szerepelt, ám azóta nem láthattuk a képernyőn. Elárulta, hívták több műsorba is, de egyelőre nem oszthat meg részleteket. „Jól elvagyok most a kis életemben, de nem zárkózom el a szerepléstől. Ha kapok egy szimpatikus felkérést, amit szívesen vállalnék, akkor igent fogok mondani, de egyelőre nem ez a fókusz nálam” – zárta szavait Gáspár Evelin.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top