nlc.hu
Sztárok
Jennifer Lawrence megszülte első gyermekét

Megszületett Jennifer Lawrence első gyermeke

Szeretné a gyermek magánéletét óvni.

Megszületett Jennifer Lawrence Oscar-díjas színésznő és férje, Cooke Maroney első gyermeke.  A színésznő egyelőre több információt nem osztott meg a nyilvánossággal. 

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence / Fotó: Getty Images

Párja, Cooke Maroney rendező egy év ismeretség után 2019-ben kérte meg a kezét, és ugyanebben az évben össze is házasodtak. 2021 szeptemberében derült ki, hogy várják első közös gyermeküket. Jennifert először tavaly nyáron New Yorkban fotózták le kismamaként, majd a terhességéről szóló pletykákat ő is megerősítette.

 Jennifer Lawrence az egyik legkeresettebb sztár, aki továbbra is olyan, mint a lány a szomszédból, sőt, még még annál is titokzatosabb, hiszen a magánéletét kifejezetten óvja, és a közösségi médiában sincs jelen. Így szeretne eljárni a gyermekével kapcsolatban is.

Lawrence novemberben a Vanity Fairnek azt mondta, hogy a gyermeke életét titokban kívánja tartani. „Ha egy vacsorapartin lennék, és valaki azt mondaná: ‘Ó, Istenem, gyermeket vársz’, nem mondanám, hogy ‘Istenem, erről nem beszélhetek. Takarodj innen, te pszichopata!” – bocsátotta előre. „De minden ösztönöm azt súgja, hogy védjem a magánéletüket, amennyire csak lehet.”

(ELLE)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top